Industriell konstruksjon

- prosjektering

Rørledninger, Industrielle kjeler, Hangarer konstruksjon, Ingeniørarbeid

AS Genkonta

AS Genkonta er et selskap for styring av internasjonale og lokale prosjekter. Vi er relatert til industriell og sivil bygging, teknologi, produksjonslinjer og prosesser. Vi er også i stand til å oppfylle offshore, skipbygg og skipreparasjonsprosjekter. Vi kan være din generelle entreprenør eller underentreprenør og kan levere fra del opp til hele pakken av vår tjenester, inkludert profesjonell design, beregninger, engineering, materiale og jobb – alt i en kurv. Dine prosjekter vil bli oppfylt av våre dyktige ledere og andre spesialister med god produktivitet og kvalitet.

Prosjektering

Vi kan løse kompliserte oppgaver, hva du setter for utvidelse av kapasitet, produktivitet og forbedring av kvaliteten på dine produkter og tjenester.

Utforming

Dine oppgaver vil bli gjengitt i profesjonelle tegninger og støttet av forsiktige beregninger.

Tjeneste

Vi kan levere og opprette stålkonstruksjon, reparere og renovere gamle, lage installasjon og vedlikehold av teknologiske og produksjonslinjer.

Konstruksjon

En retning fra vår aktivitet er å bygge forskjellige industrielle strukturer, bygninger til andre formål fra stålkonstruksjoner og sandwichpaneler.

Projekter

Stor erfaring fra våre spesialister inkluderer utvalg av forskjellige prosjekter som:

Bygging av industrielle og sivile bygninger, terminaler, inkludert design, produksjon, levering, oppretting og installasjon av alle sine komponenter, installasjon av teknologiske linjer.

Vedlikeholdsstøtte og teknisk service for allerede eksisterende teknologiske linjer.

Leter du etter en jobb?

Ønsker å jobbe med AS “Genkonta”. Fullfør CV-skjemaet

Selskap

AB "Genkonta"

Adresse

Verslo g. 8, Klaipėda, Lietuva

Telefon

+370 620 60662

E-post

post@genkonta.com